Mod de preparare

Dupa ce ati fiert nautul, retineti o cana de apa din fiertura.
Intr-un robot puneti nautul fiert si-l mixati bine apoi il lasati sa se raceasca complet.

Adaugati restul ingredientelor si mixati pana se marunteste bine, turnati apoi incet apa pana obtineti textura dorita pentru humusul vostru.

Lasati robotul sa mai mearga inca 1 minut ca sa aveti o pasta foarte fina.
Hummusul se serveste astfel: pe o farfurie se pune humus si se intinde cu dosul unei linguri, apoi se stropeste cu ulei de masline, chili (sau boia), seminte de susan si se presara patrunjel (sau coriandru) tocat. Se serveste cu lipie.
Se pastreaza intr-un borcan, la frigider. Trebuie consumat in decurs de o saptamana.



Pofta buna!

Ingrediente

2 cani naut fiert
2 linguri pasta susan (tahini)
sucul de la 1 lamaie
2 catei usturoi
3 linguri ulei masline
sare

Pentru servit

ulei masline
chili
seminte susan
patrunjel tocat

Detalii reteta

Gata in 15 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Hummus

  • 36
    kcal/100gr
    Patrunjel
  • 819
    kcal/100ml
    Ulei de masline
  • 573
    kcal/100gr
    Susan
  • 314
    kcal/100gr
    Chili
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 29
    kcal/100gr
    Lamaie
  • 137
    kcal/100gr
    Usturoi

Pareri despre reteta Hummus

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Hummus

hummus susan