Mod de preparare

Se fierb cartofii în coaja și se sfarama cu o furculita .

Tineti graul germinat la înmuiat în apă timp de 30 minute. Nivelul apei nu trebuie să depășească pe cel al graului sau, altfel spus, nu lasati bulgurul sa se înece in apa.

Taiati cepele marunt si caliti-le intr-o tigaie pana capata o culoare usor aurie.

La final, se amestecă totul (cartofi, bulgur, ceapa, menta tocata fin, arpagicul, sarea si piperul)

Stropiti peste ulei de masline. Se poate consuma cu ridichi si paine libaneza (lipie).

Ingrediente

200 grame bulgur (grau germinat)
400 grame cartofi
3 cepe
1 legatura de menta(folositi uscata, daca nu aveti proaspata)
1 legatura ceapa verde

Detalii reteta

Gata in 20 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Kibbe cu cartofi

  • 70
    kcal/100gr
    Menta
  • 308
    kcal/100gr
    Grau germinat
  • 0
    kcal/100ml
    Apa
  • 32
    kcal/100gr
    Ceapa verde
  • 77
    kcal/100gr
    Cartofi

Pareri despre reteta Kibbe cu cartofi

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Kibbe cu cartofi

kibbe cartofi liban vegetarian post