Mod de preparare

Pune boabele de naut la inmuiat peste noapte, apoi fierbe-le 20 de minute si raceste-le rapid sub apa rece pentru a le putea curata usor de coaja.

Spala dovleceii si taie-i sferturi, pe lung, indepartandu-le mijlocul cu seminte, apoi taie-i cubulete.

Toaca ceapa si pune-o intr-o cratita impreuna cu condimentele, adauga boabele de naut curatate, dovleceii taiati cubulete si acopera totul cu supa concentrata de legume. Sareaza si pipereaza dupa gust.

Fierbe-le circa o ora din momentul in care supa incepe sa clocoteasca, pana cand nautul se inmoaie si se intrepatrund bine toate aromele. Serveste supa fierbinte.

Ingrediente

200 g naut boabe 
3 dovlecei
1 ceapa alba mica
2 l apa sau supa concentrata de legume
1 lingura coriandru 
1/2 lingurita curcuma 
1/2 lingurita chimen 
sare
piper

Detalii reteta

Gata in 50 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Supa de naut

  • 23
    kcal/100gr
    Coriandru
  • 0
    kcal/100ml
    Apa
  • 255
    kcal/100gr
    Piper
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 364
    kcal/100gr
    Naut
  • 42
    kcal/100gr
    Ceapa alba
  • 12
    kcal/100gr
    Dovlecei

Pareri despre reteta Supa de naut

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Supa de naut

supa naut post legume