Mod de preparare

1. Se pune zaharul cu batonul de vanilie, cel de scortisoara si 200 ml apa intr-un vas, pe foc potrivit.Se adauce siropul la fierbere, si se lasa pana cand zaharul s-a dizolvat.Se adauga castanele, fructele uscate si nucile si se lasa sa fiarba la foc mic, neacoperite, timp de 15 minute, pana cand siropul s-a ingrosat putin.

2. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se serveste alaturi de o lingura plina de iaurt/smantana.

Ingrediente

100 gr zahar
1 baton de scortisoara
1 baton de vanilie, taiat pe lungime
200 ml apa
150 gr castane, gata prajite si decojite
100 gr smochine uscate
50 gr caise uscate
50 gr nuci
iaurt sau smantana, la servire (otional)

Detalii reteta

Gata in 20 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Salata calda de fructe uscate si castane

  • 261
    kcal/100gr
    Scortisoara
  • 387
    kcal/100gr
    Zahar
  • 0
    kcal/100ml
    Apa
  • 97
    kcal/100gr
    Castane
  • 655
    kcal/100gr
    Nuci
  • 48
    kcal/100gr
    Caise
  • 254
    kcal/100gr
    Cas
  • 135
    kcal/100gr
    Smantana
  • 55
    kcal/100gr
    Iaurt

Pareri despre reteta Salata calda de fructe uscate si castane

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Salata calda de fructe uscate si castane

salata fructe smochine catane nuci