Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu un praf de sare si zaharul vanilat. Galbenusurile se freaca cu zaharul pina se topeste. Se adauga laptele, se amesteca si se stinge praful de copt cu otet. Se incorporeaza albusurile si faina, se amesteca pina se omogenizeaza.

Visinele se spala bine, se scot simburii si se scurg intr-o sita.
Se unge o tava termorezistenta cu unt, se tapeteaza cu gris si se toarna compozitia.
Se presara gris deasupra, pentru ca visinele sa nu cada la fundul tavii, si se aseaza visinele dupa cum doriti. Se da la copt pina se rumeneste.
Se serveste cu zahar pudra.

Ingrediente

200g visine
5 oua
10 linguri zahar
10 linguri lapte caldut
8 liguri faina alba
1 plic zahar vanilat
1/2 plic praf de copt
unt pentru uns tava
gris

Detalii reteta

Gata in 40 minute
Complexitate redusa

Album foto pentru reteta Tarta cu visine

Tarta cu visine 2 Tarta cu visine 3 Tarta cu visine 4

Calorii pentru reteta Tarta cu visine

  • 143
    kcal/100gr
    Oua
  • 397
    kcal/100gr
    Zahar vanilat
  • 51
    kcal/100gr
    Praf de copt
  • 360
    kcal/100gr
    Gris
  • 387
    kcal/100gr
    Zahar
  • 364
    kcal/100gr
    Faina
  • 50
    kcal/100gr
    Visine
  • 520
    kcal/100gr
    Unt
  • 44
    kcal/100ml
    Lapte

Pareri despre reteta Tarta cu visine

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Tarta cu visine

tarta prajitura visine serbia desert