Mod de preparare

Cartofii se spala cu un burete aspru si apoi se taie felii pe lung, in 4 sau 6 felii, depinde de marimea cartofilor.
Se toarna uleiul deasupra lor si se amesteca pana fiecare felie e acoperita de ulei.

Se amesteca intr-un bol condimentele cu malai si se toarna in \"ploaie\" peste cartofi. Se scutura vasul cu cartofi sa se acopere toate feliile si se aseaza apoi intr-un singur strat (cu coaja in jos) pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se dau la cuptor la 250C pentru 45 minute. Se servesc imediat.

Ingrediente

1 kg cartofi
3 linguri malai
1/2 lingurita sare
2 lingurite condiment mexican
1 varf lingurita usturoi pudra
1 lingurita boia dulce
2 linguri ulei

Detalii reteta

Gata in 20 minute
Complexitate redusa

Album foto pentru reteta Cartofi crocanti la cuptor

Cartofi crocanti la cuptor 2

Calorii pentru reteta Cartofi crocanti la cuptor

  • 900
    kcal/100ml
    Ulei
  • 328
    kcal/100gr
    Malai
  • 289
    kcal/100gr
    Boia
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 137
    kcal/100gr
    Usturoi
  • 77
    kcal/100gr
    Cartofi

Pareri despre reteta Cartofi crocanti la cuptor

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Cartofi crocanti la cuptor

cartofi crocant garnitura