Mod de preparare

Sfarama branza cu o furculita, adauga menta uscata si o lingurita de patrunjel tocat.

Taie aluatul fasii late de 10 cm, intinde pe ele cate o lingura de branza si ruleaza-le in forma de tub.

Pune-le intr-o tava, unge-le cu putin unt topit si coace-le circa 20 de minute in cuptorul incalzit la 170 C.

Pune rulourile pe un platou mare si serveste-le calde.

Ingrediente

500 g foitaj
500 g branza proaspata (tip feta) 
50 g unt
1 lingurita menta uscata 
1 lingurita patrunjel verde tocat

Detalii reteta

Gata in 20 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Saratele cu branza

  • 70
    kcal/100gr
    Menta
  • 36
    kcal/100gr
    Patrunjel
  • 237
    kcal/100gr
    Feta
  • 520
    kcal/100gr
    Unt

Pareri despre reteta Saratele cu branza

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Saratele cu branza

saratele gustari snacks branza