Mod de preparare

Se taie carnea cubulete. Se pune la prajit cu untura topita sau putin ulei. Se prajeste la foc rapid pana-si schimba culoarea.

Cand carnea incepe sa-si lase apa dati focul pe mediu condimentati cu piper si foarte putina sare si acoperiti cu un capac, lasand sa fiarba inabusit. Din cand in cand controlati carnea, amestecati si daca apa a scazut, adaugati putin apa calda. Repetati operatia pana carnea e fiarta bine. Cand e fiarta carnea lasati apa sa scada de tot si carnea sa se rumeneasca putin in grasime.

Adaugati varza taiata fideluta si caliti 10 minute, amestecand des. Adaugati cimbru, inca putin piper, amestecati si apoi puneti bulionul si 100 ml apa. Fierbeti in continuare cu capac pentru inca 40 minute. Din cand in cand amestecati in mancare.
Serviti simplu sau daca doriti cu smantana.


Pofta buna!

Ingrediente

600 gr carne porc
600 gr varza murata
150 ml bulion
1 lingurita cimbru uscat
sare, piper
putin ulei sau untura

Detalii reteta

Gata in 60 minute
Complexitate medie

Calorii pentru reteta Carne de porc cu varza murata

  • 101
    kcal/100gr
    Cimbru
  • 900
    kcal/100ml
    Ulei
  • 255
    kcal/100gr
    Piper
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 31
    kcal/100gr
    Varza
  • 924
    kcal/100gr
    Untura
  • 143
    kcal/100gr
    Porc

Pareri despre reteta Carne de porc cu varza murata

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Carne de porc cu varza murata

carne porc varza romania