Mod de preparare

Carnea de porc se pune intr-o tigaie mai larga(wok ) la prajit cu 4 linguri ulei, pana isi schimba culoarea.

Se adauga legumele si se prajesc inca vreo 10 minute pana se inmoaie putin ardeiul si morcovul. Amestecati des.
Adaugati apoi condimentele(curry, chilli si sos de soia), amestecati bine si mai prajiti cam 1 minut. Potriviti de sare doar la sfarsit fiindca si supa si sosul de soia sunt sarate!!!

Turnati supa de legume calda si lasati sa fiarba acoperit pana carnea si cartofii sunt facuti(cam 25 min la foc mare).
Daca ramane mult sos puteti sa mai lasati cateva minute la fiert fara capac.



Pofta buna!

Ingrediente

500 gr carne porc taiata feliute lungi
3 morcovi micuti taiati betigase
1/2 ardei rosu+1/2 ardei verde taiati pe lung
3 cartofi taiati cuburi(aprox. 300 gr)
2 linguri sos soia
400 ml supa legume
1 lingura curry
sare, chilli

Detalii reteta

Gata in 25 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Curry de porc

  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 77
    kcal/100gr
    Cartofi
  • 41
    kcal/100gr
    Morcov
  • 26
    kcal/100gr
    Ardei capia
  • 31
    kcal/100gr
    Ardei gras
  • 143
    kcal/100gr
    Porc

Pareri despre reteta Curry de porc

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Curry de porc

curry porc asia