Mod de preparare


Incalzeste uleiul impreuna cu margarina intr-o cratita, adauga ceapa curatata si tocata marunt, foile de dafin si ficateii spalati si scursi; caleste totul circa 5 minute.


Curata bine ciupercile, taie-le lamele subtiri, pune-le peste ficatei si caleste-le inca 5 minute. Stropeste cu vin si, cand acesta s-a evaporat, adauga putina supa, si usturoiul zdrobit. Potriveste gustul de sare si piper si continua fierberea circa 15 minute.


Serveste preparatul cald, ca felul intai sau ca fel principal presarat, dupa preferinta, cu patrunjel sau cu menta tocata.

Ingrediente


12 ficatei de pui
300 g ciuperci proaspete
1 ceapa
2 catei de usturoi
40 g margarina
100 ml vin rosu
100 ml supa concentrata de pui 
2-3 linguri ulei de floarea-soarelui (pentru prajit) 
2-3 foi de dafin 
sare
piper


Pentru decor:
1/2 legatura patrunjel sau menta

Detalii reteta

Gata in 30 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Ficatei cu ciuperci

  • 75
    kcal/100ml
    Vin rosu
  • 70
    kcal/100gr
    Menta
  • 313
    kcal/100gr
    Dafin
  • 36
    kcal/100gr
    Patrunjel
  • 737
    kcal/100gr
    Margarina
  • 900
    kcal/100ml
    Ulei
  • 0
    kcal/100ml
    Apa
  • 255
    kcal/100gr
    Piper
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 22
    kcal/100gr
    Ciuperci
  • 137
    kcal/100gr
    Usturoi
  • 116
    kcal/100gr
    Ficatei
  • 140
    kcal/100gr
    Pui

Pareri despre reteta Ficatei cu ciuperci

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Ficatei cu ciuperci

mancare ficatei pui ciuperci africa