Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeii rosii julien si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei. Pieptul de pui se spala, se taie julien si el si se prajeste in tigaie, se sareaza, se adauga chili si un condiment special achiote.

Dupa ce este gata si pieptul de pui se adauga peste legume si se serveste ca in imaginile alaturate. Se serveste pe fund de lemn, deasupra fiind asezata o frunza de banan pe care se aseaza mancarea.


Ingrediente

1-2 bucati piept de pui
2-3 ardei rosu capia
1-2 cepe
chili
sare
piper
ulei
achiote

Detalii reteta

Gata in 30 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Pui cu ardei capia

  • 900
    kcal/100ml
    Ulei
  • 314
    kcal/100gr
    Chili
  • 255
    kcal/100gr
    Piper
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 42
    kcal/100gr
    Ceapa alba
  • 26
    kcal/100gr
    Ardei capia
  • 140
    kcal/100gr
    Pui

Pareri despre reteta Pui cu ardei capia

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Pui cu ardei capia

pui ardei capia caraibe achiote