Mod de preparare

Pieptul se taie felii, cate 3-4 felii din fiecare bucata.
Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtirel. Se pipereaza feliile.

* daca nu folositi pesmet cu verdeturi care e deja sarat puneti si putina sare pe feliile de carne
Intr-o tigaie se incinge bine ulei cam de 2 degete.
Intr-un bol se bat ouale cu putina sare si apoi se incorporeaza faina. Pesmetul se pune pe o farfurie lata.

Fiecare felie de carne se scufunda in vasul cu ou , apoi se trece prin pesmet pe ambele parti.
Se pajesc snitelele cam 3 minute pe o parte si apoi inca 3 pe cealalta. Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.



Pofta buna!

Ingrediente

1 kg piept de pui dezosat (4 bucati piept de pui)
4 oua
3 linguri faina
150 gr pesmet cu verdeturi (sau pesmet simplu)
piper, sare
mult ulei pentru prajit

Detalii reteta

Gata in 40 minute
Complexitate redusa

Album foto pentru reteta Snitel de pui

Snitel de pui 2 Snitel de pui 3 Snitel de pui 4

Calorii pentru reteta Snitel de pui

  • 342
    kcal/100gr
    Pesmet
  • 143
    kcal/100gr
    Oua
  • 900
    kcal/100ml
    Ulei
  • 364
    kcal/100gr
    Faina
  • 255
    kcal/100gr
    Piper
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 140
    kcal/100gr
    Pui

Pareri despre reteta Snitel de pui

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Snitel de pui

snitel pui