Mod de preparare


Curata puiul, taie-l bucati si pune-l intr-o tigaie mare cu ulei incins.


Rumeneste usor bucatile de pui pe toate partile, apoi adauga lamaia curatata de coaja si taiata bucati, maslinele, coriandrul, praful de curry, usturoiul curatat si taiat felii, sare si piper, dupa gust.


Toarna apa si, cand incepe sa clocoteasca, micsoreaza flacara. Acopera cu un capac si lasa sa fiarba circa o ora la foc mic. Serveste preparatul fierbinte.

Ingrediente


1,5 kg pui
500 g masline verzi, fara samburi
1 lamaie
3 catei de usturoi
1/2 pahar cu apa
2 linguri coriandru tocat marunt
1 lingurita curry
2 linguri ulei de masline extravirgin
sare
piper

Detalii reteta

Gata in 50 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Tajine de pui cu lamaie si masline

  • 23
    kcal/100gr
    Coriandru
  • 819
    kcal/100ml
    Ulei de masline
  • 0
    kcal/100ml
    Apa
  • 255
    kcal/100gr
    Piper
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 29
    kcal/100gr
    Lamaie
  • 115
    kcal/100gr
    Masline
  • 137
    kcal/100gr
    Usturoi
  • 520
    kcal/100gr
    Unt
  • 140
    kcal/100gr
    Pui

Pareri despre reteta Tajine de pui cu lamaie si masline

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Tajine de pui cu lamaie si masline

tajine pui carne lamaie masline