Mod de preparare

Se spala ardeii si se curata de cotoare. Se aseaza in picioare intr-o cratita. 

Se toaca marunt legumele si se amesteca cu orezul si rosiile tocate si se condimenteaza.

Se umplu ardeii cu aceasta umplutura si se acopera cu o lingura de pulpa de rosii fiecare.

Se adauga printre ardei o cana de apa cu 8 linguri de ulei si putin suc de rosii si se dau la cuptor acoperiti pentru 1 ora jumatate la 200 C.

Ingrediente

8 ardei grasi mari
1 dovlecel
1 ceapa
100 gr orez
1/2 conserva de rosii tocate
cateva fire patrunjel
marar (dupa gust)
8-9 linguri ulei masline
sare
piper

Detalii reteta

Gata in 70 minute
Complexitate redusa

Album foto pentru reteta Ardei umpluti vegetarieni

Ardei umpluti vegetarieni 2 Ardei umpluti vegetarieni 3

Calorii pentru reteta Ardei umpluti vegetarieni

  • 36
    kcal/100gr
    Patrunjel
  • 43
    kcal/100gr
    Marar
  • 819
    kcal/100ml
    Ulei de masline
  • 343
    kcal/100gr
    Orez
  • 255
    kcal/100gr
    Piper
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 31
    kcal/100gr
    Ardei gras
  • 18
    kcal/100gr
    Rosii

Pareri despre reteta Ardei umpluti vegetarieni

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Ardei umpluti vegetarieni

ardei vegetarieni orez