Mod de preparare

Se pun apa si zaharul pe foc mediu. Cand zaharul este topit complet si s-a format un sirop se adauga 3 linguri de otet.

Se lasa la fiert pana cand compozitia nu mai face spuma aproape deloc. 

In chiuveta se pune apa rece si deasupra se pune un vas din metal uns cu putin ulei. Se rastoarna compozitia in vasul racit si se intinde catre margini, pana cand se mai raceste si o puteti luat in maini. 

Cand reusiti sa o ridicati din vas o intindeti pana se albeste, trebuie sa va miscati rapid ca altfel se va intari. Cand compozitia incepe sa se intareasca o rasuciti pana se subtiaza si taiati acadele la marimea la care doriti.

Ingrediente

1 cana zahar
1/2 cana apa 
3 linguri otet

Detalii reteta

Gata in 30 minute
Complexitate medie

Album foto pentru reteta Acadele cu otet

Acadele cu otet 2 Acadele cu otet 3

Calorii pentru reteta Acadele cu otet

  • 21
    kcal/100ml
    Otet
  • 387
    kcal/100gr
    Zahar
  • 0
    kcal/100ml
    Apa

Pareri despre reteta Acadele cu otet

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Acadele cu otet

acadele zahar otet