Mod de preparare

Se aleg rosii frumoase si coapte. Se taie rondele.
Mozzarella se scurge bine de apa si se taie si ea felii.

Intre feliile de rosii se introduce cate o felie de mozzarella si 1-2 frunze de busuioc. Fiecare strat se stopeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper.

* atentie, nu folositi busuioc uscat la aceasta salata, isi pierde savoarea!
Pe fiecare farfurie se aseaza o rosie "umpluta" in acest fel si se mai stropeste cu putin ulei de masline. Daca va place puteti sa stropiti si cu putin otet balsamic. Se serveste imediat.


Pofta buna!

Ingrediente

rosii
mozzarella
frunze busuioc proaspat
ulei masline
otet balsamic (optional)
sare
piper

Detalii reteta

Gata in 10 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Salata Caprese

  • 27
    kcal/100gr
    Busuioc
  • 21
    kcal/100ml
    Otet
  • 819
    kcal/100ml
    Ulei de masline
  • 255
    kcal/100gr
    Piper
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 18
    kcal/100gr
    Rosii
  • 235
    kcal/100gr
    Mozzarella

Pareri despre reteta Salata Caprese

Nume :
Email:
Comentariul tau: