Mod de preparare

Cartofii ii taiati felii pe lung si ii condimentati cu ulei, sare, piper, oregano si cimbru. Amestecati bine.
* dupa multe incercari tot la reteta de cartofi copti cu mustar ma intorc de fiecare data, e cea mai reusita de pana acum, asa ca va recomand aceasta combinatie de condimente pentru cartofi in locul condimentelor folosite de mine la aceasta reteta

Asezati cartofii intr-un singur strat intr-o tava cu hartie de copt. Asezati si ardeiul in tava.
Dati la cuptor la 250C pentru 45 minute.

Curatati ardeiul copt de coaja si il taiati fasii. Cartofii copti ii amestecati cu patrunjel tocat.
Asezati pe un platou cartofii, apoi felii de de ardei, mai presarati putina sare mare si stropiti apoi cu 1 lingura din uleiul de pe branza marinata.

Deasupa asezati bile de branza, iar cateva bile le sfaramati peste cartofi. Serviti imediat.


Pofta buna!

Ingrediente

6 cartofi medii
1 ardei rosu mare
7 bile branza de iaurt marinata (sau branza telemea marinata)
sare, piper
oregano
cimbru
1 lingura ulei
3 fire patrunjel

Detalii reteta

Gata in 20 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Salata de cartofi si ardei copti cu branza marinata

  • 70
    kcal/100gr
    Menta
  • 306
    kcal/100gr
    Oregano
  • 101
    kcal/100gr
    Cimbru
  • 36
    kcal/100gr
    Patrunjel
  • 67
    kcal/100gr
    Mustar
  • 900
    kcal/100ml
    Ulei
  • 255
    kcal/100gr
    Piper
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 77
    kcal/100gr
    Cartofi
  • 26
    kcal/100gr
    Ardei capia
  • 147
    kcal/100gr
    Branza de vaca
  • 55
    kcal/100gr
    Iaurt

Pareri despre reteta Salata de cartofi si ardei copti cu branza marinata

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Salata de cartofi si ardei copti cu branza marinata

salata cartofi ardei copt branza marinat