Mod de preparare

Pastaile curatate de capete se pun la fiert cu multa apa si sare pentru 30 minute. Se scurg de apa si se lasa sa se raceasca.

In acest timp preparam maioneza cu usturoi: intr-un bol am strivit cateii de usturoi si i-am pisat cu putina sare pana s-au facut pasta. Am adaugat galbenusul si mustarul, am omogenizat totul si am inceput sa torn incet ulei, amestecand mereu, pana am obtinut o maioneza care sta pe lingura.

Pastaile racite le-am taiat bucatele mici si apoi am adaugat cam 3 linguri de aioli peste ele. Am adaugat si putin patrunjel tocat si sare. Am amestecat bine. Se serveste pe paine, cu rosii.



Pofta buna!

Ingrediente

300 gr pastai galbene
cateva fire patrunjel
sare

Maioneza cu usturoi

3 catei usturoi
1 galbenus
1 lingurita mustar
ulei
putina sare

Detalii reteta

Gata in 15 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Salata de pastai cu maioneza

  • 36
    kcal/100gr
    Patrunjel
  • 67
    kcal/100gr
    Mustar
  • 143
    kcal/100gr
    Oua
  • 900
    kcal/100ml
    Ulei
  • 0
    kcal/100gr
    Sare
  • 137
    kcal/100gr
    Usturoi
  • 303
    kcal/100gr
    Fasole

Pareri despre reteta Salata de pastai cu maioneza

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Salata de pastai cu maioneza

salata pastai aperitiv