Mod de preparare

Se pun toate ingredientele in mixer si se mixeaza pana devine o pasta.

Se serveste pe felii de paine proaspeta sau prajita, pe care se poate intinde un strat de branza burduf, telemea/feta sau pate de ficat si apoi aceasta pasta.




Pofta buna!

Ingrediente

100 gr masline (curatate de samburi)
1 file ansoa in ulei
2 rosii uscate in ulei
1 catel usturoi
3 fire patrunjel
4 linguri ulei masline

Detalii reteta

Gata in 15 minute
Complexitate redusa

Calorii pentru reteta Pasta de masline

  • 36
    kcal/100gr
    Patrunjel
  • 819
    kcal/100ml
    Ulei de masline
  • 115
    kcal/100gr
    Masline
  • 137
    kcal/100gr
    Usturoi
  • 18
    kcal/100gr
    Rosii

Pareri despre reteta Pasta de masline

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Caracteristici Pasta de masline

pasta sos masline